luni, 28 martie 2011

RODOCROZIT

       Carbonat de mangan cu duritate de 3,1-4,1 si culoare  rosie cu striatii albe. Se foloseste pe chakra a patra. Caracterizat prin vibratii de tip yang, rodocrozitul este "o piatra vesela si stimulanta, in masura sa concilieze pasiunea arzatoare cu dragostea curata". El favorizeaza elanul pasional, eliberand toate nehotararile si racelile.
   Rodocrozitul, aducand dinamism si spontaneitate, ajuta persoanele timide sa iasa din izolare, stimulandu-le capacitatea de a se intoarce la relatiile interpersonale. Este de folos si pentru dezvoltarea potentialului creator, fiind avut in vedere de artisti si de cei ce desfasoara activitati care cer inspiratie si inventivitate.
   Intrucat promoveaza dragostea dezinteresata si creativitatea in domeniul amoros, aceasta piatra intra in tratamentul tulburarilor referitoare la incapacitatea de a iubi. Este recomandata pentru persoane slabe ce tind sa devina dominante, sa faca "sclavi" personalitatile puternice. In corpul fizic actioneaza asupra migrenelor si a elasticitatii capilarelor.

2 comentarii:

  1. Foarte interesant blogul .Poate dai o fugă si pe blogul meu : http://mineralul.blogspot.com Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere